Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tariho potomci

14. 11. 2010

Tari se stal otcem tří vrhů.

________________________________________________________________

       Jeho první syn Hassi Touareg se narodil 10.9.2004 v chovatelské stanici Faranda Bohemia paní Dany Kupkové v České republice. Matkou byla šampiónka Djanet Faranda. Tento vrh si Djanet a Tari naplánovali sami na letním azavačím táboře... Djanet, postarší zkušená dáma, měla skryté hárání, které nedokázali odhalit ani veterináři, nicméně Tarimu tato skutečnost neunikla.

djanet-a-hassi.jpghassi-1-mesic.jpg

Z této prázdninové milostné aféry se narodil žíhaný Hassi, který i přes svůj naprosto nečekaný a neplánovaný příchod doufám Daně i Oldovi Kupkovým dělá radost.

hassi-pohyb.jpg

V  roce 2006 se stal Šampionem pro krásu a výkon ČR, a běhá agility, klasické dostihy i coursing s vášní, kterou určitě podědil i po tátovi.

________________________________________________________________

 Druhý vrh byl dlouho plánovaný a očekávaný v chovatelské stanici Ledcameroch slečny Eriky Tönder, která toho času žila ve Skotsku. Tariho si zvolila pro svou interšampiónku Na´ema Nyala a z tohoto spojení se 15.7.2005 narodilo 7 štěňat: 6 pejsků (5 žíhaných a 1 červený) a jedna červená fenka.

img_0915.jpg

 __________________________________________________________

            Třetí vrh, jehož otcem se Tari stal, se narodil v jeho „domovské“ chovatelské stanici MVDr. Gabriele Meissen po fence Taletmot Idiiyat es Sahel dne 20. května 2007. Narodil se zlatý pejsek V´Tamzak a žíhaná fenka V´Akhami, kterou jsme si vzali a jejíž nezdolná energie, hlavička plná psích nápadů a věčně dobrá nálada nám dává radost a chuť se smát.

taletmot-v-wurf-29-tg.jpgtamzakh-7-m-e.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky B-Ledcameroch